Om os

Autolåsesmeden er en del af Brønshøj Låseservice ApS. Brønshøj Låseservice er stiftet i 1948, og den nuværende direktør og ejer Rene Andreasen er 2. generations låsesmed. Rene har 50 års erfaring med autolåse, og er dermed Danmarks mest erfarne låsesmed med speciale i autolåse.
Vores drive-in værksted og butik i Rødovre ligger tæt på motorvejen, så man let kan komme til os fra hele Storkøbenhavn og Sjælland.

Til almen viden

Til almen viden

Dette afsnit er helliget til at hjælpe offentligheden i beslutningsprocessen i forbindelse med bil-eller motorcykel låse og nøgle problemer. Selv om vi sælger visse produkter såsom nøgler og fjernbetjeninger så er hovedformålet med denne hjemmeside at fremme at informere om de låse systemer, der anvendes i køretøjer. Der er oplysninger om at tage en beslutning om, hvilken handling der skal til for specifikke problemer.

Kender du det ? Du står med en bil der bare ikke vil starte. Du har været alt igennem på den og der er bare ikke nogen fejl at finde. Mester står på nakken af dig, du har brugt det meste af dagen på den bil og kunden skal have den tilbage køreklar kl. 16….

Du har allerede været i kontakt med den originale forhandler, som har fortalt dig at der er 3-6 ugers leveringstid på en ny nøgle. Du kan ligefrem høre de grå hår vokse…

Ta´det roligt, ring til Autolåsesmeden !
Vi kan lave nye nøgler i et snuptag til stort set alle bilmærker, uanset alder, med og uden transponder.

For os er det ligegyldigt om du har 1 nøgle, 4 nøgler, knækkede nøgler eller slet ingen nøgler; vi kan få bilen ud at køre igen selv når alle nøgler er væk.

Hvis det er låsene der er problemet, klarer vi også det.
Vi kan omstille eksisterende låse, få nye låse til at passe til kundens nøgler og i mange tilfælde også levere nye låse.

Vi kan ikke reparere motor og gearkasser, men låse og nøgler er vi gode til.

Med venlig hilsen
Autolåsesmeden
39 64 64 64